bilde viser en stabel med papir tatt ut fra trykkpressen

Kontakt oss

  • Vi er et trykkeri som holder til sentralt i Oslo. Herfra sendes det ut trykksaker til kunder i hele Norge. Vi har gode kanaler for distribusjon, og kan derfor levere til kunder i hele landet på kort tid. 
  • Våre primærkunder er innen det offentlige og det norske næringsliv.
  • Store deler av produksjonen omfatter plakater, flyers, kataloger, brosjyrer, visittkort, tidsskrifter, bøker, menyer, vindus folie, bil foliering, skilt, klistermerker, master oppgaver, bryllupsinvitasjoner, julekort  og andre former for publikasjoner.
  • Vi kan levere nesten alt, og til den tiden som er ønsket!

Noen ganger haster det veldig med å få trykksakene levert. Da snur vi oss rundt og gjør alt som står i vår makt for å hjelpe til.

Det beste eksemplet på dette er en gang da en kunde ringte å var fortvilet fordi et trykkeri i Tromsø ikke hadde innfridd med leveringstiden. Da fikk vi trykket 300 plakater i B2-format (50x70cm) samme dag, og fikk sendt det over natten til Tromsø. Altså hadde vi reddet en kunde ut av en knipe ved å levere dette fra Oslo til Tromsø iløpet av 24 timer!

En av våre spesialiteter er å trykke innleveringsoppgaver for studenter. Det er ofte svært kort leveringsfrist på dette. For oss er det normalt at studentene sender oss filen som skal trykkes og lim-innbindes kl 07.00 for deretter å få dette levert til kl 12.00 samme dag.

  • Kunder hos oss vil alltid motta et sporingsnummer sånn at de lett kan følge trykksakene sine underveis i fraktprosessen.
  • Vi kan tilby uendelig mange papirtyper og formater. Hvis du er usikker på hva du vil velge kommer vi gjerne med anbefalinger etter å ha sett hva som skal trykkes.
  • Papirprøver og tidligere trykte jobber sender vi selvsagt gratis til kunder så de kan få se kvaliteten på vårt arbeid.

Alfa Trykk har som mål å være en totalleverandør til våre kunder. Vi leverer derfor «alt».

Gjør ikke vi jobben selv har vi svært dyktige og kvalifiserte samarbeidspartnere som  utfører jobben for oss. Vi følger da nøye med på at ting går som planlagt sånn at ingen uønskede overraskelser dukker opp.

  • Hos Alfa Trykk kan du som kunde føle at du er i trygge hender til enhver tid.

Hvis du vet hva du ønsker å få trykket er det bare å sende en beskrivelse av din trykksak på e-post, så vil du motta et tilbud iløpet av kort tid. Ofte samme dag. Du vil uansett få en bekreftelse på at din forespørsel er mottatt og et løfte om at et pristilbud vil komme iløpet av kort tid. Da slipper du å lure på om vi har mottatt din epost eller ikke.

Svært mange trenger hjelp.  Mange er usikker på hva formatet heter,  hvor mange eksemplarer de ønsker å få trykket, eller om de trenger hjelp til design. Det har vi stor forståelse for. Med så mange alternativ, formater, papirtyper osv. er det nok mange som river seg litt i håret. Du trenger bare å sende oss en e-post med et telefonnummer og be oss om å ringe deg,  så tar vi kontakt med deg så fort vi kan. Da kartlegger vi sammen ditt behov og bestemmer oss for hvordan vi går videre.

 

Hos Alfa Trykk er ingen kunder for små og ingen for store!


 

Ta kontakt for en hyggelig samtale om din trykksak.

 

Postadresse:

Alfa Trykk

Ensjøveien 8
0655 Oslo

Kontakt:

Telefon
411 43 336

E-post
kontakt@alfatrykk.no