Det har blitt veldig populært både å helfoliere bilen eller bare foliere deler som krom detaljer, foliering av lykter, grillen, interiørlister.

Foliering, bildekor - styling av bilen

Bilen er din rullende reklameplass 24 timer i døgnet. Skap oppmerksomhet, og vær uniformert. Helfoliering eller kun folieskåret dekor, mulighetene er mange

Lei av fargen på bilen din?

Foliering av bil blir stadig mer populært, og er både enklere å billigere enn å lakkere.

Det har blitt veldig populært både å helfoliere bilen eller bare foliere deler som krom detaljer, foliering av lykter, grillen, interiørlister. Vi folierer også motorsykler og båter.

Helfoliering gir god beskyttelse av original lakken din mot slitasje, riper, steinsprut, UV stråler m.m. Folien er enkel å fjerne, hvis du skal selge bilen, eller hvis du vil ha tilbake original fargen.

Bildekor

Bildekor til firmabilen er en av de billigste måtene du kan markedsføre firmaet ditt på, og dersom du enda ikke har tatt i bruk denne muligheten er det kanskje på tide?

Vi kan levere det meste innen profilering av bil, enten du ønsker bildekor med kun tekst eller logo. Ensfargede logoer blir utstanset av helfarget folie, mens flerfargede logoer blir printet og laminert for ekstra holdbarhet. ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på din produksjon.

Ønsker du en avtagbar løsning?
Vi kan også levere magnetskilt med tekst/logo.

Å foliere bilen kan være et godt, og ikke minst et billigere, alternativ til å lakkere den, enten du ønsker å skifte hele fargen eller friske opp den eksisterende.
Vi kan fikse logo eller annen firma informasjon som folie på din bil.

Vindufolie

Vindusfolie kan brukes til så mangt, og har flere forskjellige funksjoner i ditt butikkvindu eller kanskje hjem.

Få logo for din butikk eller et godt tilbud, er gode virkemidler med tanke på markedsføring.
Kombinasjon av å bruke vanlig folie og frostet folie, kan bli veldig dekorativt også.

Vindusfilm kan brukes mot begrensning av innsyn, men har du et oppholdsrom med mange vinduer kan du bruke det til å kontrollere sol og varme.

Frisk opp vindufasaden med folie

Vindusfolie er en flott og kreativ måte å dekorere vinduer på, både nærings- og privat bruk. Flere virksomheter benytter vindusdekor av folie til å dekorere butikkvinduene med virksomhetens logo eller budskap.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg i gang.