Nettside

I dag er alle på nett, enten det er via datamaskin, nettbrett eller telefon. Vi har nettet med oss uansett hvor vi er, og forventer at all informasjon alltid er tilgjengelig. Nettet er dermed blitt en av de viktigste måtene for å komme i kontakt med kunder. For å lykkes med markedsføring på nett er det mange faktorer å ta hensyn til, men vi mener at de tre viktigste er: å ha en god strategi, godt innhold og en god teknisk løsning. På den måten kan vi oppnå det overordnede målet med all markedsføring: å få flere salg!

Få flere salg!

Når vi snakker om markedsføring har ordet salg en litt annen betydning en i dagligtale. Med salg mener vi at en bruker på nettsiden din gjennomfører en ønsket handling. Hva handlingen er vil variere fra nettside til nettside. Eksempel på en slik handling kan være å få flere til å laste ned en brosjyre, melde seg på et nyhetsbrev, eller å kjøpe en vare.

Stratergi

For å kunne øke antall salg er det viktig å ha en god plan. Det er også viktig at denne planen er tilpasset ditt budsjett, og dine målsetninger. Vi har kompetanse til å hjelpe deg med å sette mål, definere hvilke salg som er viktig for deg, og hvordan du kan nå disse målene.

Innhold

Ingen kjenner ditt produkt eller tjenester bedre en deg og din organisasjon. Ved å kombinere denne informasjonen med vår kunnskap om markedsføring på internett, kan vi lage godt innhold. Vi hjelper deg med å strukturere og tilpasse informasjonen slik at den blir mer attraktiv for kunden.

Teknisk løsning

Avhengig av stratergi, innhold og budsjett kan vi skreddersy en løsning for deg. Vi bygger robuste nettsider, som er brukervennlige og tilpasset en mobil hverdag. Våre utviklere har muligheten til å utvikle nettsiden din fra grunnen, men vi implementerer også pakkeløsninger.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller for å avtale et uforpliktende møte.