Grafisk design av logo
Grafisk design utføres på alle medier, som trykksaker, web og andre digitale medier, produkter og produktemballasje, skilt, logoer, brosjyrer, reklame, bøker, video o.l.

Grafisk design

Grafisk design eller grafisk formgivning er kunsten å arrangere bilder og tekst for å kommunisere et budskap, og skape forståelse for budskapet.

Grafisk design som fungerer

Grafisk design handler om å lage et design som også appellerer til dine kunder, få de til å velge ditt produkt/tjenester. Noen ganger har du sikkert selv sett en kul hjemmeside, plakat, brosjyre eller en logo som du aldri glemmer. Da har en dyktig grafisk designer gjort jobben sin!

Grafisk design i alle medier

Grafisk design brukes på mange medier, enten det gjelder trykksaker, web og andre digitale medier. Som oftest kan en grafisk designer hjelpe deg med å lage en pakke slik at den grafiske profil blir like tydelig i alle ledd. Fra ditt første møte med en ny kunde, betyr første inntrykk mye, så det er viktig med en hjemmeside som viser tydelig dine produkter/tjenester basert på anbefalinger fra en grafisk designer. Er første møtet fysisk, kan firmaklær, visittkort, brosjyrer du gir fra være viktig for å gi et riktig første inntrykk. Grafisk design utføres på alle medier, som trykksaker, web og andre digitale medier, produkter og produktemballasje, skilt, logoer, brosjyrer, reklame, bøker, video o.l.

Grafisk design som selger

Med et riktig design, er det ikke designet som egentlig som selger, men begeistring på at dine kunder har valgt riktig produkt eller tjeneste. Selvfølgelig er det viktig med en stilig logo og en kul hjemmeside, men det handler mer om riktig presentasjon. En grafisk designer hjelper deg med hele pakken, en grafisk profil som er selgende, som skaper begeistring. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!  
Logo design av en kreativ grafisk designer, starter ofte med noen skisser i en notatbok.
Grafisk designer hjelper deg også med å planlegge god webdesign,